Followers

Tuesday, 17 July 2012

Cik Tom : Giveaway ke-2

Hi..
Dalam entri, sila nyatakan dari mana permulaan korang kenal blog ciktom samaada blogwalking, google search, first time kenal untuk join giveaways ataupun mana2 je.
= Baru je kenal time nak join giveaway yang ke-2 Cik Tom :)
= Tau giveaway ni dari orang yang saya follow :)
Nyatakan artikel mana yang korang rasa terbaik di blog korang sendiri berserta link dan sebab kenapa korang suka artikel tersebut. Korang buat entri santai2 promosi blog korang ye.
Entri paling menarik : http://dayang73.blogspot.com/2012/05/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html
Kenapa? : Hehe. Sebab tu la entri yang panjang saya tulis :D
Tidak dibenarkan guna blog contest. Entri mesti dibuat di blog utama.
= Ini blog utama saya walaupun kebanyakannya join contest :D
Tarikh tutup giveaway ialah 31 Ogos 2012 dan mungkin lagi awal bergantung pada budi bicara cik tom.
 Senarai hadiahnya ialah;

1. Post entri paling menarik dan kreatif- RM50 + keychain handmade+ 2 brooch x 1 pemenang
2. Cabutan pertama- RM30 x 1 pemenang
3. Cabutan kedua, ketiga- RM20 x 2 pemenang
4. Cabutan keempat- shawl + 1 brooch handmade + keychain handmade x 1 pemenang
5. Cabutan ke 5, 6, 7-  sepasang brooch handmade+ keychain handmade+ pendrive case handmade+ hp strap handmade x 3 pemenang
6. Cabutan ke 8, 9 - Original Laptop Sleeve Case Berjenama Esprit x 2 pemenang
7. Cabutan ke 10- Perfume + Bracelet x 1 pemenang
8. Cabutan ke 11- Minuman Fiber – Green Fit x 1 pemenang
9. Cabutan ke 12, 13, 14, 15, 16- RM10+ shawl+ inner x 5 pemenang
Okk. Jom join :D
Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtaiPapa MifzAmnaKak MahhDania EryatiOnlajer,NazriHatiputeraEielaRina AvailAkhiyyHafizulPuanbee dan KeretaHitam.

4 comments:

Norashiqin Kamaruzaman said...

hai, salam perkenalan dayang =)) hehe saya dari contest yg same..gudluck ye =))

CIK TOM said...

tq join GA cik tom..salam kenal ye...

sila update link penaja terkini yg dah finalise di akhir entry ye.. dah update inform kat; http://www.ciktom.com/senarai-peserta-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

tq =)

Miss Yaty said...

good luck ye...

:)

CIK TOM said...

ok penyertaan diterima n lulus..tunggu cabutan ye..semoga antara yg bertuah..good luck!