Followers

Wednesday, 6 June 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya tertarik dengan tajuk giveaway dan terus terkedu apabila melihat hadiah-hadiah yang ditawarkan! Tak menang hadiah utama pun , hadiah saguhati jadilaaa jugak :D

11 comments:

IEQAH said...

Thankss join si cantek.. insyallah lau de rezeki kan :)

kekapas berceloteh said...

done follow sambil blogwalking sini :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Shafiqah Syika said...

Knok ! Knok ! Knok ! Kita datang nak bagi tahu yang kita dari giveaway yang sama.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqa-h-blog-gajah.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

miss chillax said...

Hi.
kite datang dari sini
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
all the best okey :D

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

semoga berjaya...

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

ikaa said...

hye sy dr segmen yg sme, dr blog gajah, bukn blog badak ye

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

^_o

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

hye dari segmen yang sama , done follow awak:)

http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Singgah lah blog Yana:') Kalau tak keberatan , boleh follow juga:'D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Cik Angkuh Yang Chumels said...

Salam kenalan...
Saya dari segmen sama..
Dalam list Cik Ieqah blog sy nombor 66..
hehehehhehe..
sorry baru skrg ada masa nak blog walking..
good luck and rerajinlah singgah :
http://cikangkuh.blogspot.com

nuurellajamuri said...

hye..sy dari segmen yg sama :)
btw,goodluck!